Добрият  и открит човек е рядкост в нашето време. Този,

...
Добрият  и открит човек е рядкост в нашето време. Този,
Коментари Харесай

Златното Сърце. ТОП- 3 на Ангелите на зодиака!

 scale_1200
Добрият  и открит човек е необичайност в нашето време. Този, който ще помогне просто по този начин,  без да чака полза. В астрологичния кръг единствено три знака на зодиака са положителни по природа. Душата им е цялостна с състрадание и в никакъв случай няма да отминат безмълвно около непознатото злощастие и  неволя. А един знак, в множеството случаи слага ползите на другите над своите лични.

Хората с същинска ангелска душа ще дадат и последната си стотинка без съмнение,  те в никакъв случай няма да отмъстят за засегнатост. Да се ​​срещнем подобен човек е същински шанс, тъй като можем да разчитаме на него във всяка обстановка.

№ 3 Лъв

Колкото и да е необичайно, един от най-хубавите знаци е Лъв. В някои моменти даже крие добротата си, с цел да не наподобява прекомерно прочувствен в очите на другите. Но неговото Лъвско сърце в никакъв случай няма да остане безразлично.

Ако се обърнете към Лъв за помощ, той постоянно ще помогне и няма да попита какво ще получи поради това. Той ще го направи безмълвно, без да очаква  признателност, и с целия си външен тип ще покаже,  че това е просто дреболия.

Зад царското държание, зад целия му надменен възторг,  се крие един доста добър и откровен човек. Той е правилен на своите идеали, презира подлостта. Също по този начин той постоянно държи на думата си, в случай че е заречен,  той безусловно ще го направи.

№ 2 Близнаци

На обидата Близнаците няма да реагират по същия метод. Те не  отмъщават, да,  могат да се ядосват и да викат, само че бързо не помнят и … простят. С този знак е елементарно да се поддържа връзка, заради тяхната откровена вежливост и положителна конфигурация.

Близнаците постоянно приказват намерено, в никакъв случай не преувеличават и откровено слушат събеседника. Не изпитва злоба и зложелателство. Ако човек се нуждае от помощ и поддръжка, може самоуверено да се обърне към Близнаците, те няма да го оставят в неволя.

Общувайки с Близнаци, човек се усеща нужен, схваща, че е намерил в действителност заинтересуван събеседник. Близнаците най-добре от   могат да намерят метод към всеки.

Също по този начин, този знак знае по какъв начин да пази секрети и в никакъв случай няма да разкрие тайните на събеседника. Може би по тази причина Близнаци постоянно е заобиколен от лоялни и любящи хора, а злите и подлите доста бързо изчезват от живота им.

1 място – Риби

Мълчаливата и загадъчна Рибка получава  висшия приз за добрина като най-хубавия и безвъзмезден знак на зодиака. Мълчанието й е същинско злато.

Рибата не досажда на събеседника си с безкрайни диалози за себе си. Всичките й рани и наслади тя безмълвно държи единствено за себе си. Но да изслуша събеседника, да помогне със съвет, Рибата постоянно е подготвена.

В диалога тя   слуша деликатно и в никакъв случай не прекъсва. Чуждата тъга я допира до дълбините на сърцето й.

Риби е най-безотказният знак на зодиака. Ако даже чужд човек изиска помощ, те не знаят по какъв начин да кажат „ Не “. В ущърб на личните си стремежи и ползи Рибата ще извърши настояванията на други хора.

Това постоянно се употребява от користолюбиви хора, които мамят доверчивото творение. Риби може да се назова човек с ангелска душа, можете да разчитате на тях във всяка обстановка.

    Нека по пътя си срещате единствено положителни и надеждни хора! Желаем ви благополучие!

Още по тематиката:

Доброта: Да се избавим от илюзиите

 

Доброто  отношение не постоянно води до позитивни резултати, и това, за жалост, е реалност. Често се бърка добротата с нелепост, макар че нейните корени са в топлината на индивида. Многократно…

Цялата публикация

Нова епоха: Сатурн в Козирог (2018-2020) – прогноза за всички знаци на зодиака – I

 

Сатурн в Козирог ще ни изпрати  на увлекателно странствуване, където ще бъдем в положение да научим смисъла на търпениетo, уважението, знанията за  нашата история, умеенето да се изчака, да се…

Цялата публикация

През 2018 година съвсем всички зодиакални знаци ги чака необикновено благополучие и ето за какво!

 

Готови ли сте за нови достижения и победи през 2018 година? Защото всеки от нас го чака доста добра година. Нека забележим какви добрини тя е  приготвила за всички зодиакални…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР